2016. június 11., szombat

Vegyes képek

Pár fénykép a magunkkal hozott eszközökről, mely komfortérzetben és praktikusság tekintetében sokat számít.
Kattints a képekre a nagyításhoz!

ESŐNAP!

Ma nem mozdulunk a kempingből. Helyette a felszerelés szárítása vagyis TMK fog zajlani, valamint nagygenerál hajmosással, stb.

2016. június 10., péntek

Harmadik napi nyomvonal

Keresztek Hegye további képek

Kattints a képekre a nagyításhoz!

Litvánia

Ma csak a litván utakon áztunk el, de itt cserébe kétszer is. Nem is kicsit ráadásul. Ismét jó szolgálatot tesz a magunkal hozott potom 400 wattos hajszárító.
Az itteni utak jól járhatók, de figyelni kell, mert simán kielőznek szemből és kénytelen a motoros lehúzódni. Álltunk dugóban felborult teherautó miatt is.
A napot a híres Keresztek Hegye kegyhelyen zártuk, elhelyezvén az otthonról idáig cipelt magunk kis puritán feszületét. Elképesztő a több százezer kereszt látványa a piciny dombon. Fábry egykori dizájncenterébe illő változatossággal és a felhasznált anyagok sokszínűségével is rabul ejti az embert.

Suwalki

Megérkeztünk a mai kempingbe. Nem hittem, hogy Finnország előtt téli kesztyűt kell húznom és az ülésfűtést is bekapcsolom. Sikerült áramot "szereznem" így a ruhamosást követően jelenleg a hajszárítóval bíbelődik Utas :)
Holnap már Litvániában "keresztezünk" egy hegyet, aztán meglátjuk meddig jutunk. 4.1 literes fogyasztásokat produkál a moci így megpakolva és jól ketyeg mindene a hamarosan százezres kilométeróra állása ellenére.

2016. június 8., szerda

Első napi nyomvonal

Első nap, Jasna Góra

Igazi nyögve nyelős motorozást követően Szlovákián és Csehországon keresztül megérkeztünk Czestochowaba a kempingbe. Kajálást és sátorberendezést követően bementünk meglátogatni a kegyhelyet és gyertyát gyújtottunk Szent Antal előtt. Hihetetlen milyen kultusza van II. János Pálnak...